Naiset tottuvat karanteenissa mukavuuteen – rintaliivittömyys yleistymässä trendiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen eristäytyminen on tuonut ihmisissä eri puolia esiin. Osa laittautuu esimerkiksi Instagramiin ottamiaan kuvia varten kuin olisi menossa tärkeisiin juhliin kun taas osa viettää aikaa kotonaan yöpaidassa. Nyt on huomattu, että naiset eivät enää jaksa tai halua käyttää rintaliivejä.

Mukavuudenhaluissaan monet naiset ovat kotona ollessaan jättäneet rintaliivit pukematta. Jo viime kesänä rintaliivittömyys kasvatti naisten keskuudessa suosiotaan ja nännien muodon annettiin näkyä rohkeasti paidan läpi. Harper’s Bazaar -lehti kuitenkin ennakoi, että karanteeni ja sosiaalinen eristäytyminen tulevat vielä vahvistamaan tätä trendiä.

Moni nainen tuntuu kotona jättäneen rintaliivien pukemisen kokonaan, mikä voi aiheuttaa sen, että niiden pukeminen jatkossakin tuntuu epämiellyttävältä. Naiset saattavat myös tottua vapauden tunteeseen ja mukavaan oloon kun rintojen ympärillä mikään ei purista eikä kiristä. Sen vuoksi muotitoimittajat uskovatkin, että ensi kesänä yhä useampi nainen jättää rintaliivit kotiin.

View this post on Instagram

What’s up guys 😇

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

a girl and her favorite yellow jacket : a series

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on