Televisiotähti Chelsea Handler riisui somekuvaan – antoi kirjasuosituksia vailla rihmankiertämää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Chelsea Handler tunnetaan niin televisiojuontajana, koomikkona, kirjoittajana kuin näyttelijänäkin. Tähdellä on myös aika ajoin tapana julkaista itsestään paljastavia kuvia sosiaalisessa mediassa, yleensä yllättävistä syistä.

Monien muiden somekäyttäjien tavoin Handler on halunnut antaa kirjasuosituksia koronakriisin vuoksi koteihin linnoittautuneille faneilleen. Hän teki sen jokseenkin epätyypillisellä tavalla istumalla kylpyammeessaan vailla rihmankiertämää.

45-vuotias Handler suositteli Glennon Doylen tuoretta Untamed ja Michael Alan Singerin Untethered Soul -kirjoja. Lopuksi hän valitteli kuinka Henry Kissingerin 900-sivuisen Diplomacy-teoksen loppuun luminen veisi häneltä vielä toiset puoli vuotta.