Ensi viikolla hassutellaan: Anna lapsesi pukea sinut -päivä lähestyy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensi viikolla päästetään lapset aikuisten vaatekaapille 10. kerran, kun suomalaiset viettävät jo perinteeksi muodostunutta Anna lapsesi pukea sinut -päivää. Ideana on, että lapset valitsevat vanhempiensa asukokonaisuudet yhden päivän ajaksi.

Perjantaina 24. huhtikuuta vietettävä teemapäivä on mediapersoona Lauri Salovaaran ideoima. Ihmiset voivat julkaista kuvia omista asukokonaisuuksistaan sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #annalapsesipukeasinut #annalapsesipukeasinutpäivä #letyourchilddressyou #letyourchilddressyouday. Lasten mielikuvitus pääsee yleensä valloilleen asukokonaisuuksissa.

Homma toimii seuraavasti: Pyydä lastasi valitsemaan vaatteet, joihin pukeudut yhden päivän ajaksi. Näytät hänelle vaatekaapit mistä materiaalia löytyy. Ja kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja sometat lopputuloksen muidenkin ihasteltavaksi. Tapahtuma järjestetään huvin vuoksi, eikä siinä liiku rahaa.

https://www.facebook.com/annalapsesipukeasinut