Hurja väite: ”Joe Exotic harrasti seksiä tiikerin kanssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tiger King -sarjan myötä maailmanlaajuiseen julkisuuteen noussut Joe Exotic suorittaa parhaillaan vankeustuomiota palkkamurhajuonen ansiosta. Hänen eläintarhansa on nykyään entisen liikekumppani Jeff Lowen hallussa. Kaksikon välit eivät ole lämpimät.

Jeff Lowe väittää löytäneensä tiikeritarhasta videon jossa Joe Exotic olisi harrastanut kyseenalaisia tekoja eläinten kanssa. Hän esitti väitteen Redditissä järjestetyssä kyselytuokiossa. Lowelta kysyttiin, oliko hän löytänyt tarhasta mitään outoa Exoticiin liittyvää.

– Oudoin löytämämme asia oli USB-muisti, jolla Joe ja hänen ex-aviomiehensä harrastivat seksiakteja puiston eläinten kanssa. Se lienee oudoin Joeen liittyvä asia. Kiitos häiritsevästä kysymyksestä, Lowe kirjoitti.

Joe Exotic ja eksoottisten eläinten harrastajien kirjava joukko on ollut kuuma puheenaihe Netflixin Tiger King -dokumenttisarjan ansiosta. Sarjaan tehtiin taannoin myös ylimääräinen jakso joka on nähtävissä suoratoistopalvelussa.