Kim Kardashian poseerasi meren rannalla – esitteli muotojaan niukassa asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on vannoutunut muotoilevien alusvaatteiden käyttäjä. Rakkaus Spanx-tuotteita kohtaan kasvoi niin suureksi, että hän päätti alkaa luomaan myös omia alusasuja ja perusti yrityksen, joka kantaa nimeä Skims.

Näyttävä 39-vuotias tähti toimii loistavana mallina omille tuotteilleen, minkä vuoksi nainen usein poseeraakin Skims-merkin mainoskuvissa. Nyt Kim Kardashian julkaisi kuvia uudesta myyntiin tulevasta mallistosta, joka nähdään naisen yllä upeissa kuvissa.

Kim Kardashian on poseerannut kameralle neutraalin sävyisissä Skims-alusvaatteissa. Rannalla otetuissa näyttävissä kuvissa kaunottaren tiimalasivartalo pääsee todella oikeuksiinsa, ja tähti osaakin tarjota kameralle juuri oikeat kuvakulmat. Urheiluhenkiset alusvaatteet lanseerataan 21. huhtikuuta.