Prinsessa Beatricen häät peruttu – epäonni vainoaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningatar Elisabetin pojantyttären, eli prinssi Andrew’n tyttären prinsessa Beatricen oli tarkoitus avioitua Edoardo Mapelli Mozzin kanssa 29. toukokuuta. Häät on kuitenkin siirretty koronaviruspandemian vuoksi.

People-lehti kertoo, että pariskunta on unohtanut häävalmistelut ja uudesta päivämäärästä tiedotetaan myöhemmin. Häät eivät ole nyt asialistalla. Tapahtuman piti olla intiimi ja lähipiirille tarkoitettu puutarhajuhla. 37-vuotias Mozzi kosi 31-vuotiasta prinsessaa taannoin romanttisella Italian Nähdään pian!.

Pariskunnan hääjuhlia on varjostanut myös Beatricen isän Prinssi Andrew’n seksiskandaali, jonka takia mies joutui jättämään kuninkaalliset tehtävänsä. Vuonna 2011 ilmestyi internetiin valokuva, jossa kuningatar Elisabetin poika, prinssi Andrew, pitää kättä nuoren Virginia Robertsin vyötäröllä. Nykyisin Virginia Giuffrena tunnettu nainen on paljastanut, että hänet pakotettiin harrastamaan seksiä prinssi Andrew’n kanssa kolme kertaa vuosina 1999-2002.