Selena Gomez vie peliyhtiön oikeuteen – vaatii 10 miljoonaa hahmon yhdennäköisyydestä

Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Selena Gomez on nostanut oikeustoimet suositun älypuhelinpelin tekijöitä vastaan. Tähden mukaan Clothes Forever -pelissä on käytetty luvatta hänen yhdennäköisyyttään. Clothes Forever -pelissä pelaaja toimii maailmankuulujen tähtien kanssa työskentelevänä virtuaalisena stylistinä.

Gomezin nostaman kanteen mukaan pelissä on kopioitu Flare-lehden kannessa julkaistua kuvaa. Lisäksi Clothes Foreverin kerrotaan houkuttelevan kuluttajia antamalla heille virheellisen vaikutelman siitä, että Gomez tukisi peliä. Selena vaatii Clother Foreveristä vastuussa olevilta tahoilta 10 miljoonan dollarin korvauksia.

TMZ-sivuston mukaan tähti kertoo vikoja täynnä olevan ja kehnoja arvosteluja saaneen pelin heikentävän hänen julkisuuskuvaansa. Kanteessa pelin kuvaillaan käyttäneen luvatta myös muun muassa Kim Kardashianin, Rihannan, Kendall Jennerin ja Taylor Swiftin yhdennäköisyyttä.

 

Flare