Erikoinen pariskunta: Transpari kiihottuu syömisestä ja syöttämisestä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet erikoisista rakkaustarinoista, joissa valtaväestöstä poikkeavalla tavalla elävät henkilöt eivät välitä muiden mielipiteistä, vaan keskittyvät onneen. Nyt esittelemme Andrean ja Chloen tarinan. He ovat Los Angelesissa asuva pariskunta, joka suunnittelee avioitumista Las Vegasissa.

Chloe oli ennen motoristimieheltä näyttävä Jose. Hän kuitenkin kävi kuoleman rajamailla, ja tämä kokemus vapautti miehen estot olla se, kuka hän pohjimmiltaan halusi olla. Hän halusi olla nainen. Josesta tuli siten Chloe ja samalla Andrean rakastaman elämänkumppanin sukupuoli vaihtui.

Andrea kuitenkin haluaisi elämäänsä myös miehen. Hän on ehdottanut Chloelle, että pariskunta olisi avoin polyamoriselle liitolle. Chloe puolestaan haluaa toteuttaa suhteessa omaa fantasiaansa siitä, että tyttöystävä on kaunis ja isokokoinen. Hän kiihottuu syöttäessään Andrealle lihottavia herkkuja. Pariskunnasta esitettävä minidokumenttisarja seuraa, kuinka heidän avioitumisensa lopulta etenee kaikkine kommervenkkeineen.