Kohupastori uhmasi karanteenia – lakimies sairastui ja yksi seurakuntalainen kuoli

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Lousianassa Baton Rougessa Life Tabernacle Church -nimistä seurakuntaansa paimentava pastori Tony Spell ei suostu noudattamaan kokoontumiskieltoa estääkseen COVID-19 -viruksen leviämistä. Nyt yksi hänen seurakuntalaisistaan on kuollut koronavirukseen.

TMZ:n mukaan Tony Spell on sanonut 78-vuotiaan miehen kuoleman johtuneen murtuneesta sydämestä. Mies oli menettänyt aiemmin poikansa. Paikallisuutiskanava NBC Local 33:n saamien tietojen mukaan mies kuoli akuttiin hengitystieinfektioon, toisen asteen keuhkokuumeeseen ja COVID-19 -virukseen.

Pastorin lakimies Jeff Wittenbrink on niin ikään sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan keuhkokuumeeseen. Mies ei usko saaneensa tartuntaa jumalanpalveluksesta vaan tavallisesta kaupasta. Pastori Tony Spell ei halua noudattaa kokoontumiskieltoa, koska ihmisten tulee olla hänen mukaansa vapaita, eikä vankeina omissa kodeissaan. Jos joku kuolee jumalanpalveluksesta saamaansa virukseen, on se pastorin mukaan uhraus Jumalalle.