Supreme lanseerasi kasvosuojuksen – hinnat jopa satoja dollareita

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katuvaate- ja skeittimerkki Supreme tunnetaan rajoitetun erän julkaisuistaan, joiden hinnat kohoavat usein myöhemmin pilviin. Nyt valtavan suosion on saavuttanut yhtiön kasvosuojus.

Supreme lanseerasi logollaan varustetun, 24 dollarin hintaisen hengityssuojaien syyskuussa 2018. Jo pian julkistamisen jälkeen maskien hinnat kohosivat verkossa 300 dollariin. Koronakriisin ansiosta kasvosuojusten hinnat ovat kohoneet Daily Dot -sivuston mukaan jopa 500 dollariin.

Supremen hengityssuojain tuskin läpäisee terveydenhuoltoalan suosituksia, sillä siinä on esimerkiksi isokokoinen reikä nenän kohdalla. Kasvomaskien kysyntä on saanut myös Supreme-piraattituotteita kauppaavat tahot liikkeelle internetissä.