Hämmästyttävä video – lennättääkö apina tosiaan leijaa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankirjat saattavat tuntua olevan pahimman kerran sekaisin koronakriisin aikana. Lisää vettä myllyyn tarjoaa tuore viraalivideo jossa todistetaan taatusti odottamatonta näkyä Intiassa.

Vaikka eläinten tiedetään käyttäytyneen toisinaan arvaamattomastikin ihmisten kadottua katukuvasta rajoitusten myötä, osaisi harva tuskin odottaa aivan vielä Apinoiden planeetta -tyylisiä tilanteita. Taannoin Intian Odishassa nähtiin kuitenkin leijaa selvästi lennättänyt apina.

Kädellinen nähtiin lennättämässä leijaa kaikessa rauhassa rakennuksen katolla käsin. Apina piteli käsissään siimaa, jolla se lopulta veti leijan luokseen. Videon sosiaalisessa mediassa jakanut metsälaitoksen työntekijä Susanta Nanda vitsaili karanteenin myös ilmeisesti kiihdyttäneen evoluutiota.