Jättipovinen Demi Rose yläosattomissa – mitä vain mainoksen eteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on tunnettu hänen näyttävistä kuvistaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Tähti julkaiseekin usein hyvin seksikkäitä ja paljastavia otoksia hänen lähes 14 miljoonan seuraajansa ihasteltaviksi.

View this post on Instagram

$5,000 cash giveaway! 5 WINNERS! 👉 All you have to do to enter is: 1️⃣ Tag three friends on this post 2️⃣ Follow everyone @Electriccaura is account is following 3️⃣Bonus step to enter your name twice and get more chances of winning by reposting this post for 24 Hours on your story. 👉 I AM PICKING 5 WINNERS!! $1,000 Cash per Winner! Lasts for 4 days only! It takes 30 seconds to complete & Starts now 👉@Electriccaura 👈 . . . . . . NO PURCHASE NECESSARY. Void where prohibited by law. This promotion is not sponsored by affiliates in any way with instagram. By entering, you release Instagram from liability. Entries will be accepted from DATE 4/15/2020 at 4:00M PST to 4/19/2020 at 4PM. Winners to be chosen by random drawing after the close entry period. 5 Winners announced on 4/16/2020 at 6:00pm PST, 4/17/2020 at 5:00pm PST, 4/18/2020 at 5:00pm PST, 4/18/2020 at 5:00pm PST, 4/19/2020 at 5:00pm PST on @electriccaura

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Tällä kertaa maailmankuulu kurvitar nähdään keikistelemässä kameran edessä yläosattomissa, joskin hänellä on sosiaalisen median sääntöjen vuoksi kädet intiimien paikkojensa peittona. Päivitys on mainosviesti, jolla Rose pyrkii saamaan yritykselle lisää seuraajia.

Hetki sitten 25 vuotta täyttänyt Demi Rose julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi söpöä kuvaa, joissa hän poseerasi kahden koiransa kanssa. Naisella oli yllään rento pitkähihainen paita ja hiukset ylhäälle kietaistulla ponihännällä. Kuvatekstissä nainen kiitteli sitä, että sosiaalisen eristäytymisen aikana hän saa kuitenkin nauttia ihanien koiriensa seurasta.