Kaia Gerber esitteli bikinipeppunsa – upeat kuvat uima-altaalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nousujohteista mallin uraa tekevä kaunotar Kaia Gerber sai jalansijan muodin pariin hyvin nopeasti, mistä onkin varmasti kiittäminen hänen äitiään Cindy Crawfordia. Sittemmin Gerber on kuitenkin todistanut ansainneensa paikkansa muotinäytöksissä, joita nainen on jo päässyt tekemään mittavan määrän.

View this post on Instagram

best friends

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Nuori kaunotar on onnistunut saamaan suosiota myös sosiaalisessa mediassa, joka onkin nykyään tärkeä työkalu malleille. Nyt 18-vuotias Kaia Gerber julkaisi hänen 5,5 miljoonan seuraajansa iloksi kuvia, joissa hän uiskentelee uima-altaassa.

Instagram-kuvissa nähdään miten mallikaunotar sukeltaa uima-altaassa. Naisella on yllään mustat niukat bikinit, jotka korostavat hänen solakkaa mallivartaloaan ja pitkiä raajojaan. Huomion keskipisteeksi nousee etenkin Kaia Gerberin takapuoli, jota nuori nainen tuntuukin erityisesti kuvissaan esittelevän.

View this post on Instagram

👋🏼

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on