One Direction -fanit pettyivät – Zayn Malik ei tee paluuta yhtyeensä kanssa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändi sai alkunsa kymmenen vuotta sitten, kun Simon Cowell yhdisti brittien X-Factor -kilpailuun soolona osallistuneet pojat keskenään ja tekivät heistä poikabändin. Päätös näytti olevan oikea, koska One Direction nousi nopeasti maailmanlaajuiseen megasuosioon.

One Direction on ollut tauolla nyt viiden vuoden ajan. Huhut bändin yhteenpaluusta ovat alkaneet kiertämään kun muun muassa Liam Payne ja Louis Tomlinson ovat vihjailleet kasaavansa bändin kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi. Yhtye koostuu viidestä jäsenestä, joita ovat Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Zayn Malik ei palaisikaan yhtyeeseen edes juhlavuoden kunniaksi.

Zayn Malik oli jäsenistä ensimmäinen, joka erosi poikabändistä aloittaakseen soolouransa. Pian tämän jälkeen koko bändi lopetti toimintansa ja jäi tauolle, jonka pituudesta ei ollut mitään tietoa. Daily Mail -sivuston mukaan Liam Payne on nyt vihjaillut, että Zayn Malikille etsittäisiin tällä hetkellä korvaajaa, mikä on saanut fanit pettymään.