Panimo tarjoaa vuoden oluet pareille, joiden häät korona siirtää

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisin mittakaava tuli useille ihmisille yllätyksenä. Koska suurten ihmismäärien väliset kokoontumiset on kielletty, ovat monet joutuneet myös siirtämään esimerkiksi häitään.

Busch-olutta valmistava Anheuser-Busch on nyt tarjonnut helpotusta pariskunnille, joiden hääsuunnitelmat ovat menneet uusiksi korona vuoksi. Heillä on mahdollisuus voittaa itselleen vuoden ilmaiset oluet.

Hääsuunnitelmiaan muuttamaan joutuneita pariskuntia on pyydetty jakamaan sosiaalisessa mediassa kuva itsestään #BuschWeddingGift ja #Sweepstakes -hashtageilla. Yhteensä 250 onnekasta pariskuntaa saa panimolta 300 dollarin arvoisen lahjakortin, jolla he voivat hankkia kaksi 24-packia Buschia kuukaudessa. Valitettavasti tempaus koskee tosin ainoastaan Yhdysvaltojen asukkaita.