Poliisi pelasti koiran pulasta – sai ihastuttavan palkkion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uteliaat eläimet löytävät itsensä toisinaan sellaisista tilanteista, joista ne eivät enää pääsekään pois ilman ihmisen apua. Nyt videolla nähdään miten poliisi kävi pelastamassa melkoiseen pulaan joutuneen koiran.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa koira on sotkeutunut talon ulkopuolella olevaan kankaaseen ja naruun. Poliisi lähestyy varovasti koiraa, joka yrittää peloissaan karkuun ja yrittää jopa näykkiä poliisia, koska ei ymmärrä, että ihminen on tullut auttamaan sitä.

Poliisin on hieman hankalaa leikata kangasta irti veitsensä avulla samalla kun koira kiemurtelee ja käyttäytyy arvaamattomalla tavalla ollessaan niin pelokas. Kun poliisi kuitenkin lopulta onnistuu vapauttamaan koiran, se palkitsee miehen heittäytymällä häntä vasten halaukseen.