Amanda Holden antoi tyttärensä meikata hänet sokkona – hulvaton lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Amanda Holden nähdään usein näyttävissä tyyleissä televisiossa, mutta nyt hän julkaisi videon, jossa hän vasta kaunistautuu oman kylpyhuoneensa rauhassa.

Amanda Holden julkaisi hänen Instagram-kanavallaan huvittavan videon, jossa hän esittelee millaisia meikkaustaitoja ja niksejä hän on oppinut ammattilaisilta, jotka ovat häntä maskeeranneet. Holdenin kädet eivät kuitenkaan videolla ole hänen omansa vaan 14-vuotiaan tyttären, Alexian, joka on piilossa äitinsä selän takana.

Amanda Holden on tehnyt kasvoilleen valmiiksi meikkipohjan, minkä jälkeen hän lähtee opastamaan seuraajilleen miten kaunis meikki syntyy. Tähden tytär meikkaa naista ilman, että hän näkee äitinsä kasvoja. Holden nauraa vedet silmissä yrittäessään selittää jokaista työvaihetta samalla kun tytär levittää huulipunaa hänen kasvoilleen reilusti huulten rajojen yli.