Kendall Jenner muisteli rantalomaansa seksikkäällä bikinikuvalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nousujohteista uraa mallina tekevä Kendall Jenner on tottunut matkustelemaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi matkat ovat kuitenkin nyt jääneet ja tähti on joutunut tyytymään oman pihansa uima-altaaseen.

View this post on Instagram

i wanna go back so bad 📷 @amberasaly

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Nyt 24-vuotias Kendall Jenner muisteli mennyttä lomamatkaansa haikeana. Nainen julkaisi useita todella näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa kameralle seksikkäissä bikineissä kauniilla hiekkarannalla. ”Haluan jo takaisin. Tämä on niin surullista”, Jenner kirjoittaa kuvatekstissään.

Kendall Jenner edustaa Kardashianin perheen nuorimpia sisaruksia yhdessä pikkusiskonsa Kylie Jennerin kanssa. Tähti on nähty jo useiden suurten muotitalojen näytöslavoilla, minkä lisäksi hän esiintyy Kardashianit-realityohjelmassa säännöllisesti.