Vankilasta vapautunut Tekashi 6ix9ine tuhlasi jättisummia – uusia ökyautoja ja koruja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Tekashi 6ix9ine sai taannoin tuomarilta luvan suorittaa loput vankeusrangaistuksestaan kotoaan käsin. Syynä oli astmasta kärsivän tähden kuuluminen koronaviruksen riskiryhmään.

6ix9inen on paljastettu aloittaneen heti shoppailun kotiinsa päästyään. Tähti on laittanu rahaa palamaan uusiin koruihin ja ökyautoihin. TMZ-sivuston mukaan hän on ostanut jo muun muassa Aventador, McLaren, Rolls-Royce sekä Mercedes Benz G-Wagon -autot ja hain muotoisen, 300 000 dollarin arvoisen kaulakorun.

Räppäri solmi viime vuonna levy-yhtiö 10K Priojectsin kanssa 10 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. Sopimuksen ehtona on, että hän tekee yhtiölle sekä englannin- että espanjankieliset albumit. Aivan pelkkään rahojen tuhlailuun ei 6ix9inen aika ole kulunut, sillä hänen on kerrottu jo aloittaneen uuden materiaalin työstämisen.