Lidlin 15 euron lenkkareista hitti – trokarit myyvät jo satojen eurojen hintaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalainen kauppaketju Lidl toi torstaiaamuna Suomessa myyntiin yhtiön logon väriset lenkkarit. Aprillipilasta todellisuudeksi muuttuneista Esmara Livergy -kengistä on tullut todellinen hittituote niin Lidl-fanien kuin sneaker-harrastajienkin parissa.

Lidl-lenkkarit ovat menneet kuin kuumille kiville, ja esimerkiksi Lidlin verkkokaupasta ne on jo myyty loppuun. Alun perin 14,99 euron hintaiset lenkkarit saivat myös trokarit liikkeelle. Kenkiä yritetään nimittäin myydä jo esimerkiksi Tori.fi-sivustolla jopa satojen eurojen hintaan.

Hittituote sai alkunsa Lidlin vuoden 2019 aprillipilasta. Kuvitteelliset keltaiset, siniset ja punaiset kengät saivat sosiaalisessa mediassa osakseen niin paljon huomiota ja kysyntää, että päivittäistavaraketju päätti lopulta tehdä niistä lopulta todellisuutta. Lenkkareita tuotiin Saksassa syksyllä myyntiin 400 kappaleen erä joka vietiin nopeasti käsistä. Sama vaikuttaa toistuneen nyt Suomessa.

 

https://www.facebook.com/lidlsuomi/videos/522192055113805/?v=522192055113805