Mies kaatoi seinän – seinä kosti välittömästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon huvittavia viraalihiteiksi kasvaneita videoita, joissa pahaa tekevät ihmiset ja eläimet saavat heti ansionsa mukaan. Tällä kerralla karma taisi iskeä kuitenkin rakennuksen puolesta mieheen.

Skotlannin Dundeessa mies on kuvannut ystävästään talteen hauskan videon, jossa hän kaataa seinää. Kuvaaja halusi saada talteen hetken, jossa vanhan rakennuksen seinä kaatuu, mutta hän saikin sen lisäksi kameransa muistiin vielä jotain paljon parempaa.

YouTube-videolla nähdään miten seinästä lähtee irtoamaan ensin pienempi pala, minkä jälkeen suurempi pala seinää kaatuu. Seinän irrotessa se kuitenkin osui alustaan, jonka päällä mies seisoi. Alusta kaatui miehen alta, minkä seurauksena mies putosi pienen voltin kautta maahan. Kuvaaja oli tikahtua nauruun.