Pidätetty mies väitti: ”Tyttöystävän kuristaminen oli pelkkä demonstraatio”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vankilatuomion aiemmin parisuhdeväkivallan takia saanut floridalainen William Shumaker on pidätetty samanlaisesta rikoksesta uudelleen. Mies väittää, että hän ei kuristanut tyttöystäväänsä oikeasti.

The Smoking Gunin mukaan 36-vuotias Shumaker oli ainoastaan esittänyt kuristavansa kumppaniaan St. Petersburgissa sijaitsevan kioskin pihalla. Tilanteen todistanut sivullinen soitti pahoinpitelystä poliisille. Mies kuristi ja löi naisystäväänsä.

Shumaker väitti poliisille ennen pidätystään, että oli näyttänyt naiselleen kuinka hän oli edellisellä pidätyskerralla tehnyt. Hän oli demonstroinut pahoinpitelyä. Helmikuussa koevapauteen päässyt mies on jälleen kaltereiden takana. Hänen rikosrekisteristään löytyy myös muutama murtovarkaus.