Tyttö unohti virvoitusjuomansa auton katolle – erikoinen tapa kastua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni kuski tunnistaa tilanteen, jossa on unohtanut jotakin auton katolle. Yleensä asia muistuu mieleen ennen kuin autolla lähtee liikkeelle, mutta toisinaan tavara saattaakin löytyä pihasta, josta auton kanssa on lähdetty ajamaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa erikoisen sattumuksen kautta tyttö saa virvoitusjuomat päälleen. Kuskin kaveri on kuvannut häntä videolle kun tyttö on ollut lähdössä matkaan, mutta unohtanut limsamukinsa auton katolle. Kaveri huutaa kuskille, joka pysäyttää nopeasti auton.

Jarruttaessaan auton katolla oleva juoma kuitenkin kaatuu. Juoma valuu auton katolta suoraan kuskin avonaisesta ikkunasta sisään ja kastelee tytön märäksi. Kaveri ei pysty pidättelemään nauruaan ja on varmasti ollut innoissaan siitä, että hän on onnistunut kuvaamaan hauskan tilanteen videolle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.