Varkaiden pinkki auto löytyi nopeasti Salossa – rekisterikilvessä luki COVID-19

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi sai ilmoituksen kahdesta humalaisesta miehestä, jotka olivat yrittäneet varastaa autonrenkaita Salon Perttelissä keskiviikkoiltana. Tekijät pakenivat paikalta tultuaan häirityksi. Pakoauto osui hätäkeskukseen soittaneeseen ja hän loukkaantui.

Miehistä sekä heidän käyttämästään autosta saatiin poikkeuksellisen hyvät tuntomerkit. He olivat lähteneet hämäräpuuhiin kirkkaan pinkiksi maalatulla Skodalla. Auton omatekoiseen rekisterikilpeen oli askarreltu tekstiksi COVID-19.

Varkaiden ja auton tavoittaminen ei siis osoittautunut poliisille kovinkaan vaikeaksi. Tapahtumasta pyydettiin paikallisen nettipoliisin toimesta vihjeitä ja auto löytyi nopeasti Perttelistä erään talon autotalliin piilotettuna. Auton ympärillä oli runsaasti anastetuksi epäiltyä tavaraa. Kaksi miestä on otettu kiinni epäiltyinä muun muassa ryöstöön.