Jennifer Lopez luonnollisena karanteenissa – antaa ihon, kynsien ja hiusten hengittää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Jennifer Lopez keskittyy koronaviruskaranteenin aikana omaan hyvinvointiinsa. Hän haluaa kasvaa ihmisenä ja rauhoittaa elämänsä. Rauhoittumiseen kuuluu myös jatkuvista kauneustoimenpiteistä luopuminen.

– Annan nyt kaikelle taukoa. Hiukseni ovat vahingoittuneet 20 vuoden laulajan uran aikana, annan kynsieni hengittää ja yleisesti pidän itsestäni huolta. Emme halua jättää kriisiä taakse ilman, että olisimme kasvaneet jollain tasolla, Jennifer Lopez kertoo People-lehdessä.

Rauhoittuminen ei kuitenkaan tarkoita pelkästään löhöilyä. Hän pitää kiinni päivisin rutiineistaan, jossa kuntoillaan, hoidetaan ihoa ja omaa mieltä. Hän yrittää nähdä kauneutta ympärillään luonnossa ja lapsissaan. Jennifer Lopezin ja hänen kihlattunsa Alex Rodriguezin häät siirrettiin äskettäin koronaviruspandemian vuoksi.