Jessica Alba sai miehensä tanssivideolle – ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista muun muassa Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 38-vuotias kolmen lapsen äiti on alkanut nyt ottamaan haltuun nuorten suosimaa TikTok-sovellusta viettäessään paljon aikaa kotonaan.

Jessica Alba on opetellut ja julkaissut jo useita TikTok-sovelluksessa trendiksi nousseita tansseja viettäessään kotona aikaansa eristäytyessään muista ihmisistä koronaviruksen vuoksi. Nyt nainen julkaisi huvittavan videon, jolle hän on saanut suostuteltua myös hänen aviomiehensä Cash Warrenin.

Jessica Alba tanssii videolla hyvin yksinkertaisen koreografian yhdessä aviomiehensä kanssa. Taustalla näkyvän miehen tylsistynyt ilme on kuitenkin saanut naisen ilmeisesti huvittumaan jälkikäteen siitä, että Warren ei tainnut pitää tanssimisesta. Senpä vuoksi vaimo olikin lisännyt hauskat pienet animaatiot vielä korostamaan sitä miten poissaolevalta mies videolla vaikuttaa.

View this post on Instagram

Fill in caption ________ 😂🤣

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on