Kauneussalonki jatkoi salaa toimintaansa – poliisi sai puhelinvihjeen asiasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Asiakkaat olivat hiipineet salaa kauneushoitoihin Yhdysvaltojen Clevelandissa sijaitsevaan salonkiin. Hoitolan olisi pitänyt olla kiinni osavaltion määräyksestä ja koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Poliisit saivat vihjeen, että South Euclidin alueella toimi laittomasti Beauté Room Salon -niminen kauneushoitola. Salonkiin otettiin salaa asiakkaita sisään. Salainen hoitola joutui poliisin yllätysvierailun kohteeksi.

Paikalla oli kaksi asiakasta ja yksi kosmetologi. Salongin omistaja kirjoitti aiemmin Facebookiin, että aikoo tehdä kaikkensa pitääkseen vastaanoton avoinna asiakkailleen, The Smoking Gun uutisoi. Myöhemmin hän väitti sulkeneen hoitolan, mutta otti ilmeisesti edelleen kanta-asiakkaita vastaan.