Pia Lamberg säväyttää kurvikkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo vuosien ajan näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut jo vuosien ajan. Kansainvälistä läpimurtoa vielä odottava Lamberg nähdään kuitenkin ajoittain upeissa poseerauksissa hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Nyt Lamberg poseeraa Dylan Perlotin Los Angelesissa ikuistamassa bikinikuvassa todella uhkeana kurvittarena. Kuvan yhteydessä missikaunotar toteaa, että jokaisen tulisi mainita yksi asia, josta on tänään kiitollinen. Positiiviset hetket ja ajatukset ovat nyt tavallistakin tärkeämpiä, kun ihmiset eivät voi tavata toisiaan normaalisti.

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.