Tekashi 6ix9inen kidnappaaja vaatii vankilasta vapauttamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine sai tuomarilta luvan suorittaa loput vankeusrangaistuksestaan kotiarestissa. Hän kuuluu koronaviruksen riskiryhmään sairastaessaan astmaa. Valitettavasti räppärin vasikoinnin vuoksi vankilaan joutunut Anthony ”Harv” Ellison anoo myös kotiarestiin pääsyä ja tismalleen samasta syystä.

Ellison sairastaa astmaa, eikä hän ole päässyt tapaamaan asianajajaansa kuukauteen koronaviruksen aiheuttamien eristystoimenpiteiden vuoksi. Mies odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiään muun muassa Tekashi 6ix9inen kidnappaamisesta. Hän työskenteli ennen räppärin henkivartijana ja on Nine Trey Gangsta Bloods -jengin täysjäsen, Page Six uutisoi.

Tuomari ei ole antanut päätöstä Ellisonin vapauttamisesta. Kerroimme äskettäin vapautetun Tekashi 6ix9inen törsänneen tukun rahaa autoihin ja koruihin. Hän osti muun muassa Aventadorin, McLaren, Rolls-Roycen sekä Mercedes Benz G-Wagon -autot. Lisäksi hän on ryhtynyt työstämään musiikkia.