Lottie Moss paljasti takapuolensa – eikä turhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on lähtenyt seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, joka on tullut etenkin Calvin Kleinin kasvona suurelle yleisölle aikoinaan tunnetuksi.

Lottie Moss julkaisee usein näyttäviä kuvia suurelle yleisölle sosiaalisessa mediassa, mutta nainen on nähty myös jo Vogue-lehdessäkin. Tällä kertaa 22-vuotias kaunotar on esitellyt rantakuntonsa sosiaalisessa mediassa, jossa hän paljasti erityisen hyvin takapuolensa.

View this post on Instagram

@sahararayswim

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Näyttävässä kuvassaan nuori nainen makoilee tylsistyneen näköisenä sängyllään. Lottie Mossilla on yllään vain alusvaatteet ja kuvassa malli esitteleekin hänen paljaita pakaroitaan pukeuduttuaan vain valkoisiin pitsistringeihin ollessaan kotonaan.