Scheana Shayn äiti raivoissaan: ”Vanderpump Rules ei anna tyttäreni loistaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjassa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan tähdistä on Scheana Shay, joka tarjoilijan töiden lisäksi yrittää tavoitella uraa laulajana ja näyttelijänä.

Sarjan kaikissa tuotantokausissa nähty Scheana Shay on esitellyt elämäänsä aina hyvin avoimesti. Nainen on käynyt läpi avioeron ja useita poikaystäviä sekä yhden illan juttuja kuvausten aikana. Scheana Shaysta on etenkin uuden tuotantokauden alettua annettu sellainen kuva, että hän on rietas sinkkutyttö, joka pitää nuoremmista pojista. Tämä on saanut tähden äidin raivostumaan.

Scheana Shayn äiti Erika van Olphen on Us Weekly -sivuston mukaan kritisoinut Vanderpump Rules -televisiosarjaa siitä, että ohjelmassa ei anneta hänen tyttärensä loistaa. Äidin mukaan ohjelmassa pitäisi näyttää enemmän tyttären saavutuksia ja vähemmän seikkailuja miesrintamalla. Äiti muun muassa huomautti, että sarjan aikana tytär on ostanut oman kodin, hän on pitänyt menestyksekästä podcastia ja tähdittänyt Las Vegasissa puoli vuotta kestänyttä esitystä.