Travis Scott nousee lavalle Fortnite-pelissä – virtuaalikonsertteja koko viikonlopun

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Konserttien ja festareiden peruunnuttua koronakriisin vuoksi on artistien täytynyt keksiä uudenlaisia tapoja esiintyä faneilleen. Kylie Jennerin on-off -poikaystävänäkin tunnettu räppäri Travis Scottin tapauksessa se tiesi virtuaalista konserttia suositussa Fortnite-pelissä.

Travis Scottin ensimmäinen Astronomical-esiintyminen tapahtui torstain ja perjantain välisenä yönä. Psykedeelisessä spektaakkelissa nähtiin muun muassa taivaalla leijuva huvipuistoplaneetta ja kerrostalon kokoisena esiintynyt Travis Scott.

Räppäri tulee esiintymään Fortnitessä vielä lauantaina 24. huhtikuuta kello 07:00 ja 18:00 sekä sunnununtaina 01:00 Suomen aikaa. Virtuaalisen konserttialueen ovet aukenevat 30 minuuttia ennen esiintymistä. Travis Scottin Fortnite-esiintyminen on katsottavissa myös Youtubessa.