Cameron Diaz jo kuusi vuotta näyttelemättä – nauttii ruoanlaitosta ja perhe-elämästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Cameron Diaz on tuttu monista suurista elokuvarooleistaan, mutta tällä hetkellä äidin ja vaimon rooli on se mihin tähti keskittyy. Diaz on ollut poissa näyttelemisen parista jo kuusi vuotta, mutta ei kuitenkaan osaa vielä sanoa saisiko joku rooli palaamaan häntä elokuvien pariin.

Cameron Diaz osallistui hänen ystävänsä ja luottomaskeeraajansa Gucci Westmanin YouTube-sarjaan, jossa nainen meikkaa julkkisystäviään ja jututtaa heitä samalla. 47-vuotias Cameron Diaz ihmetteli ystävälleen sitä miten ulkonäkökeskeiseksi ala ja sen tapahtumat ovat menneet.

Cameron Diaz kertoo menneensä joskus Oscar-gaalaan ilman silmämeikkiä ja kampausta. Nyt muisto tuntuu todella kaukaiselta, koska nykyään naisten ulkonäköä ja pukeutumista tapahtumissa ja gaaloissa arvostellaan hyvin rankalla kädellä. Diaz myös muistelee ostaneensa nuorena omat vaatteensa ensi-iltoja varten tavanomaisista kauppakeskuksista.

Cameron Diaz ei vielä kaipaa näyttelemisen pariin, mutta ei kuitenkaan sano etteikö hän ikinä palaisi näyttelemään. Tällä hetkellä nainen kuitenkin rakastaa kotona olemista ja ruoan laittamista perheelleen. Diazin mukaan ruoka on hänen rakkautensa kieli ja omilla aterioillaan hän näyttää perheelleen miten paljon hän heistä välittää.