Chris Hemsworth nauttii karanteenista – kerrankin aikaa olla perheen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersankarielokuvista tunnettu australialainen näyttelijä Chris Hemsworth viettää mielellään aikaansa perheen kanssa koronakaranteenissa. Mies kuvailee elämäänsä upeaksi saadessaan nauttia laatuajasta vaimonsa ja lastensa kanssa.

Chris Hemsworth sanoo, että on haaveillut irtiotosta ja siitä, että saa olla kotona vaimonsa Elsa Patakyn sekä heidän kolmen lapsensa kanssa. Perheessä on seitsemänvuotias India-tytär sekä kuusivuotiaat kaksospojat Tristan ja Sasha. Hän kuitenkin ymmärtää koronaviruspandemian olevan vakava ja huolta maailmalla aiheuttava sairaus.

– En halua aliarvioida maailman nykyisiä haasteita, mutta henkilökohtaisesti tilanne pakotti minut itseni pysähtymään ja ajattelemaan, jota en ole pystynyt tekemään vuosiin. Olen ainoastaan haaveillut tällaisesta hetkestä, mies kertoi Philadelphia Inquirerille.

Hän halusi olla aikatauluista vapaa ja viettää elämää lastensa kanssa täysipäiväisesti. Hän on työskennellyt kuluneen kymmenen vuoden aikana lähes taukoamatta ja matkustellut paljon. Koronavirus pakotti hänet pysähtymään.