Jennifer Lopez julkaisi ihanan viestin tytärpuolelle: ”Muistan kun juoksit syliini”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez ja hänen miehensä Alex Rodriguez ilmoittivat juuri joutuneensa siirtämään häitään, joita oli määrä juhlia tänä kesänä Italiassa. Tällä hetkellä perhe eristäytyy muista miljoonien muiden perheiden tavoin ja opettaa lapsiaan kotona koulujen ollessa myös kiinni.

Jennifer Lopez julkaisi nyt omalla Instagram-kanavallaan ihanan kuvan ja sen yhteydessä syntymäpäiväviestin hänen tytärpuolelleen Ellalle. Viestissä Lopez muisteli hetkeä, jolloin hän tapasi Ellan ensimmäistä kertaa. Tällöin Ella oli vasta pieni tyttö, mutta nyt hän täyttää jo 12 vuotta.

Ensimmäistä kertaa Jennifer Lopezin tavatessaan Ella oli juossut naisen syliin ja pyytänyt, että tähti antaisi hänelle laventelin värisen iltapuvun, jota Lopez käytti Grammy-gaalassa. Kuvatekstissä Jennifer Lopez kertoi, että hänellä on edelleen se sama iltapuku tallessa ja hän tulee säästämään sitä Ellaa varten.