Khloe Kardashian tuskailee yhteishuoltajana: ”Vaikeinta mitä olen tehnyt”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashianilla on yhteinen kaksivuotias tytär True hänen entisen kumppaninsa Tristan Thompsonin kanssa. Kivikkoisesta alusta huolimatta entinen pariskunta hoitaa tällä hetkellä lasta sulassa sovussa, mutta se ei kuitenkaan ole Kardashianin mielestä helppoa.

Tristan Thompson pelaa ammatikseen koripalloa ja viettää osan vuodestaan Clevelandissa lentomatkan päässä Kalifornian Calabasasista, jossa Khloe asuu. Aiemmin Khloe kulki miehen mukana, mutta heidän eronsa jälkeen hän ei kuitenkaan aio seurata miestä Clevelandiin. Tämän vuoksi nainen kohtasikin nyt ongelman ymmärtäessään, että tytön tulisi kuitenkin pystyä näkemään isäänsä.

True on vasta kaksivuotias taapero, minkä vuoksi Khloea hirvittääkin ajatus siitä, että hän laittaisi tytön yksin matkaan isänsä luo. Ero lapsesta ahdistaa jo ajatuksena tähteä, minkä lisäksi lapsi on hänen mielestään liian pieni viettääkseen liikaa aikaa erossa äidistään. Khloe Kardashian on sitä mieltä, että yhteishuoltajuus on vanhemmuudessa vaikein asia, jonka kanssa hän on joutunut tasapainottelemaan.