Solarium-äiti järjesti hyväntekeväisyyskonsertin – keräsikin rahaa itselleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen rusketushullu perheenäiti Patricia Krentcil nousi takavuosina otsikoihin musiikillisen uran ja kännisekoilujen vuoksi. Solarium-äiti muutti hiljattain New Jerseystä Floridaan panostaakseen enemmän musiikkiuraansa laulajana.

Nyt nainen on järjestänyt kotikonsertin kerätäkseen rahaa uuteen solariumiinsa. Nainen ei ole ilmeisesti päässyt tarpeeksi ottamaan rusketusta iholleen salonkien ollessa kiinni koronakaranteenin vuoksi. 51-vuotias nainen lupasi lahjoittaa puolet tuotoista hyväntekeväisyyteen

Hän esitti viime perjantaina kaksi kappalettaan nimeltään Free 2 Be Me ja Glossy. Solarium-äiti paljasti myös rintansa kameralle lisätienestien toivossa. Valitettavasti rahat eivät riittäneet uuteen solariumlaitteeseen ja hän on joutunut käyttämään tekorusketusta. Hän kertoo lahjoittaneensa 420 dollaria, eli lähes puolet keräämistään varoista God’s Love We Deliver -nimiselle järjestölle, Page Six uutisoi.

View this post on Instagram

Heyyyy I’m in ny

A post shared by Patricia Krentcil (@pkrentcil5) on