Whitney Houston -elokuva työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkimaailmaan merkittävästi vaikuttaneiden artistien ja yhtyeiden elämänkertaelokuvat ovat olleet suuressa huudossa viime vuosina. Nyt työn alla on traagisesti menehtyneen laulaja Whitney Houstonin elämästä kertova elokuva.

Musiikkituottaja Clive Davis työstää I Wanna Dance With Somebody -nimistä elokuvaa Houstonin perikunnan hyväksynnällä ja mukanaololla. Elokuvan käsikirjoittajaksi on kiinnitetty menestyksekkään Queen-elokuva Bohemian Rhapsodyn kirjoittanut Anthony McCarten. Sen ohjaa puolestaan Deadline-sivuston mukaan tuoreesta The Photograph -elokuvastaan tunnettu Stella Meghie.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, ketä kuuluisan laulajan rooliin ollaan kaavailemassa. Pitkän ja menestyksekkään uran tehnyt Whitney Houston kuoli vuonna 2012 ollessaan 48-vuotias. Tähti hukkui kylpyammeeseen kärsittyään kokaiinin aiheuttamasta sydänkohtauksesta.