Kanye Westistä tuli miljardööri – aikoo muuttaa nimensä omaisuuden mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri ja muotisuunnittelija Kanye West kertoi taannoin, että vaihtaa nimensä muotoon Christian Genius Billionaire Kanye West. Miehen uusi nimi kuvastaisi hänen nykyistä persoonaansa, joka siis olisi vapaasti suomennettuna Kristitty Nero, Miljardööri Kanye West. Talouslehti Forbes nosti Westin äsken maailman miljardöörien listalle.

Forbes on ilmoittanut räppäri ja muotisuunnittelija Kanye Westin omaisuuden arvoksi 1,26 miljardia dollaria. Kanye West lähetti heti tiedon julkistamisen jälkeen viestin toimitukseen, että heidän tietonsa ovat pielessä. Omaisuuden arvo on hänen mukaansa 3,3 miljardia dollaria.

– Se ei ole yhtä miljardia. Se on 3,3 miljardia, ja näyttää ettei kukaan Forbesissa osaa laskea oikein, West ilmoitti.