Komediatähti Ricky Gervaisin viinavarastolla selviää vaikka ydintalven

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva brittikoomikko Ricky Gervais teki varsinaisen läpimurtonsa vuonna 2001 The Office -ohjelman tähtenä. Nyt mies on naureskellut, että hänen alkoholivarastoissaan on tarpeeksi viinaksia vaikka ydintalvesta selviytymiseen.

Koomikko viettää karanteenia yhdessä kumppaninsa Jane Fallonin kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hän kertoo, että koronaviruspandemia ei ole vaikuttanut henkilökohtaiseen elämään juuri mitenkään. Hänellä on nykyään paremmat mahdollisuudet esimerkiksi kuntoilla päivittäin ylimääräisen ajan ansiosta.

– Minusta on tullut se mies, joka haluaa soittaa poliisille nähdessään ihmisiä piknikillä ilmottaakseni, että tuolla on ihmisiä pitämässä hauskaa luvattomasti, Gervais vitsailee.

New York Timesin mukaan 58-vuotiaan elämä on muuttunut ainoastaan peruuntujen keikkojen osalta. Mies ei halua valittaa elämästään huomiota kerjäävien miljonäärien tavoin. Hän kehaisee, että ei muutenkaan käy baareissa juuri ollenkaan ja omistaa niin paljon alkoholia, että se riittäisi ydintalven yli. Köyhistä oloista menestykseen ponnistanut tähden omaisuuden arvo on yli sata miljoonaa euroa.