Lapset löysivät Chrissy Teigenin karkkikätkön – äiti yritti olla kiroilematta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallina ja ruokakirjailijana työskentelevällä Chrissy Teigenillä on muusikko John Legendin kanssa kaksi lasta. Neljävuotias Luna-tytär ja pian kaksi vuotta täyttävä Miles-poika takaavatkin sen, että avioparilla riittää kotona tekemistä.

Nyt Chrissy Teigen julkaisi hänen Twitter-kanavalleen hauskan videon, jossa hän viettää lastensa kanssa aikaa heidän omassa pienessä elokuvateatterisalissaan. Salissa nähdään mukavia sohvia ja muun muassa popkornikärry, jonka avulla perhe pystyy tekemään omat popkorninsa kätevästi salista poistumatta.

Videolla nähdään miten lapset avaavat yhden laatikon, joka on täynnä makeisia. Laatikon sisällä on jättimäisiä pusseja erilaisia irtokarkkeja, joita lapset alkavat tietenkin himoitsemaan. Äiti antaa makeisia hyvin maltillisen määrän, mutta lopulta pussin sisältö kaatuu laatikon pohjalle, jolloin Miles hyökkää heti iloisesti karkkien kimppuun.