Suomalainen Lovewish-sovellus tuo kipinää parisuhteeseen

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruuhkavuosia elävät parit haluavat panostaa parisuhteeseensa, mutta työelämä, lapset ja harrastukset tekevät siitä haastavaa. Usein aikaa ja energiaa parisuhteen ylläpitämiseen ei tahdo löytyä. Samalla seksistä puhuminen koetaan monissa parisuhteissa vaikeaksi. Kerroimme taannoin parisuhteen seksielämää parantavaksi tarkoitetusta suomalaisesta Lovewish-sovelluksesta.

Sovellus auttaa pariskuntia tuomaan kipinää seksielämään myös kiireen keskellä, sillä sen avulla kumppania voi lähestyä tunnelmaan virittävällä viestillä jo vaikkapa työpäivän aikana ja siten synnyttää odotuksia tulevasta. Sovelluksen avulla voi lisäksi aloittaa keskustelun mieltymyksistä ja fantasioista, joista voi olla vaikea puhua kasvotusten. Nyt sovellukseen on tehty merkittävä päivitys, joka helpottaa intiimiä kanssakäymistä koronakriisin aikana.

Uusi versio on aikaisempaa selkeämmin viestintäsovellus, jossa viestit lähetetään sovelluksen sisällä. Lisäksi mukaan on otettu nopeasti päivitettävä status sekä mahdollisuus lisätä vastausvaihtoehtoja viesteihin. Sovellus on aikaisempaa pelillisempi, sillä siinä voidaan vertailla parisuhteen eteen tehtyä työtä. Sovellus avautuu nyt vain koodilla tai sormenjäljellä, joten ulkopuoliset eivät pääse siihen käsiksi. Sovellusta voi kokeilla 90 päivän ajan maksutta.

Lovewish-sovellus on vuonna 2016 perustetun Sinun Softwaren kehittämä tuote, jonka tarkoitus on lisätä hyvinvointia ja onnellisuutta parisuhteissa. Sovelluksen ensimmäinen versio on juuri julkaistu Applen ja Googlen sovelluskaupoissa.