The Offspring coveroi Tiger King -sarjasta tuttua kappaletta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo 1980-luvulta saakka toiminnassa ollut kalifornialainen punk rock -yhtye The Offspring on herättänyt huomiota ajankohtaisella videollaan. Siinä yhtye coveroi Netflixin Tiger King -sarjasta tuttua kappaletta.

Nykyään vankilassa istuva entinen eläintarhan omistaja Joe Exotic on luonut nimeä myös country-muusikkona, vaikka todellisuudessa hänen nimissään julkaistut kappaleet esitti Clinton Johnson Band. Here Kitty Kitty -niminen kappale kertoo eläinsuoja Big Cat Rescuen omistavasta Carol Baskinista. Joe Exotic uskoo Baskinin murhanneen ex-aviomiehensä ja syöttäneen hänen ruumiinsa tiikereille.

Tuoreella Youtube-videollaan The Offspring esittää oman tulkintansa Here Kitty Kittystä. Yhtye toteaa kyseessä olevan alun perin Clinton Johnson Bandin kappale. The Offspringin Dexter Holland ja Noodles ovat pukeneet esitystä varten päälleen kasvosuojukset, kun taas rumpali Pete Parada nähdään teemaan sopivasti tiikeripuvussa.