Ariana Granden kaksoisolentoa kritisoidaan: ”Miksi haluat matkia?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuoden loppupuolella 14-vuotias Paige Niemann alkoi saamaan kuuluisuutta Ariana Granden kaksoisolentona. Teinitytön videot levisivät laajalle TikTokissa ja moni hämmästeli sitä, että Niemann näytti niin paljon poptähdeltä, että heitä oli vaikea erottaa toisistaan.

Paige Niemann on kertonut opetelleensa jo vuosia sitten meikkaamaan ja laittamaan hiuksensa kuin Ariana Grande huomattuaan, että hän näyttää laulajalta. Nyt nuori nainen on kuitenkin alkanut saamaan sosiaalisessa mediassa melko paljon kritiikkiä juuri siksi, että hän esiintyy sosiaalisessa mediassa samalla tavalla kuin Ariana Grande. Hiukset, meikki, asut ja jopa poseerausasennot ovat poptähdeltä tuttuja.

https://www.instagram.com/paigeniemann/

Ariana Granden samannäköisyydellä ratsastaminen on kannattanut, koska naisen seuraajat hyppäsivät TikTokissa nopeasti lähes kuuteen miljoonaan ja Instagramissa yli 600.000 seuraajaan. Jokaisen kuvan kommenttikenttä on kuitenkin alkanut viime aikoina täyttymään ihmettelevistä kysymyksistä, joissa ihmiset pyytävät Niemannia olemaan oma itsensä ja lopettamaan tähden matkimisen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

✨🦋✨

A post shared by Paige Niemann (@paigeniemann) on

View this post on Instagram

You’re what I adore babe 💓

A post shared by Paige Niemann (@paigeniemann) on