DJI julkaisi uuden dronen – Mavic Air 2 vie ilmakuvauksen uudelle tasolle

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Boston Distribution tuo Suomessa myyntiin uuden DJI Mavic Air 2 -kuvauskopterin, joka vie ilmakuvauksen uudelle tasolle. 570 grammaa painava kuvauskopteri on jatkossa helppo ottaa mukaan kaikkialle.

Laite ikuistaa puolen tuuman kennollaan 4K-videoita 60 kuvan sekuntinopeudella ja ottaa 48 megapikselin valokuvia, joissa ovat mukana muun muassa SmartPhoto, HyperLight ja HDR -ominaisuudet. Videokuvaus hyödyntää aiempaa H.265-formaattia ja Quad Bayer -kuvasensoria.

FocusTrack-seurantatiloista ActiveTrack 3.0 seuraa kohteita ja välttää esteitä sujuvammin kuin aiemmin. Parempi kopterin reititys ja tarkempi kadonneiden kohteiden ennakointi pitää kohteen kuvan keskellä, vaikka se olisi välillä esteiden takana. Spotlight 2.0 mahdollistaa kameran kohdistamisen kohteeseen, vaikka kopteri lentää vapaasti ohjaajan haluamaan suuntaan.

Kopteria voi lennättää ennätykselliset 34 minuuttia yhdellä latauksella enintään 68 kilometrin tuntinopeudella. Lentäminen on myös aiempaa turvallisempaa, koska kuvauskopteri ehkäisee törmäykset edestä, takaa ja alta. DJI Fly -sovelluksella kuvia ja videoita voi muokata älypuhelimessa ja jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. DJI Mavic Air 2 tulee myyntiin 15. toukokuuta 849 euron hintaan.