Kohupastori pidätettiin jälleen – rikkoi kotiarestia ja meni kirkkoon nilkkapannassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Lousianassa Baton Rougessa Life Tabernacle Church -nimistä seurakuntaansa paimentava pastori Tony Spell on pidätetty toistuvasti jumalanpalvelusten järjestämisestä, vaikka osavaltio on kieltänyt julkiset kokoontumiset. Tuomari on pattitilanteessa, koska miestä ei voida panna vankilaan.

Pastori Tony Spell maksaa lunnaat kerta toisensa jälkeen. Mies on määrätty kotiarestiin ja hänelle on pantu nilkkapanta. Pastori viis välittää määräyksistä ja rikkoo arestia suuntaamalla järjestämiinsä jumalanpaveluksiin saarnaamaan. Hänen mukaansa koronavirukseen kirkon vuoksi kuolleet uhrautuvat Jumalalle. Ainakin yksi hänen seurakuntalaisistaan on jo menehtynyt, TMZ uutisoi.

Mies esitteli äskettäin saamaansa seurantalaitetta nilkassaan seurakuntalaisilleen. Hänet pidätettiin jälleen. Mies on kuitenkin liian suuri riski vankeinhoitolaitokselle, koska pastori saattaa levittää koronavirusta muihin tuomiotaan kärsiviin. Siksi häntä ei voi panna vankilaan. Eikö tälle miehelle löydetä mitään koppia lusimista varten? Hän vaarantaa ihmisten terveyden. Hänet todennäköisesti pidätetään jälleen ensi sunnuntaina.