Nainen vertasi vartaloaan Emily Ratajkowskiin – tärkeä viesti naisille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mik Zazon on kirjailija, somevaikuttaja ja positiivisen minäkuvan puolestapuhuja. Nainen itse on kärsinyt ortoreksiasta, jossa terveellisesti syömisestä tulee henkilölle pakkomielle. Nyt nainen vertasi omaa vartaloaan huippumallin vartaloon tärkeän viestin kera.

Mik Zazon julkaisi kuvan Emily Ratajkowskista, joka on muotialalla yksi työllistetyimmistä bikini- ja alusvaatemalleista. Nainen on etenkin tunnettu erityisen hoikasta vartalostaan, jota malli esitteleekin aina ylpeänä hyvin vähäpukeisissa kuvissaan. Mallilla oli kuvassa yllään valkoinen pitkä hame ja pikkuruinen toppi, joka paljasti Ratajkowskin keskivartalon kokonaan.

Mallin kuvan viereen Mik Zazon julkaisi itsestään kuvan, jossa hänellä oli yllään valkoinen toppi ja pyyhe alaosana. Zazon on halunnut kuvallaan muistuttaa, että vaikka he ovat eri kokoisia he ovat täysin saman arvoisia. ”Meillä on vain erilaiset vartalot ja minä suosin pyyhettä hameen sijaan”, Zazon huomauttaa kuvassaan. 

View this post on Instagram

When I would watch movies that put a thin girl as the beautiful main character and put the bigger girl with acne as her side kick, I held onto that.⁣ ⁣ When I looked in the mirror, I didn’t see someone who would be the main character in movies… I saw someone who didn’t get the boy. The one always in the shadows.⁣ ⁣ It’s honestly WILD how mainstream media dictates how we view ourselves. ⁣ ⁣ It’s WILD that the few people making the media I had consumed made me hate my body for the majority of my life.⁣ ⁣ Do you consume media like this?⁣ If you follow anyone that makes you think you aren’t beautiful enough, then your answer is yes.⁣ ⁣ You know what I’m about to say…⁣ Unfollow everyone that doesn’t allow you to think positively about yourself. ⁣ ⁣ The media you consume matters.⁣ ⁣ #normalizenormalbodies

A post shared by Mik Zazon (@mikzazon) on