Huikea löytö! Ritari Ässän K.I.T.T. -kopio myynnissä Suomessa

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen 1980-luvulla nuoruuttaan elänyt mies muistaa Ritari Ässä -hittisarjan, jossa David Hasselhoffin näyttelemä Michael Knight taisteli rikollisia vastaan puhuvan K.I.T.T.-autonsa kanssa. Lähes yhtä moni nuori mies toivoi saavansa joskus ajaa tuollaisella älyautolla. Nyt se on mahdollista Suomessa.

Nettiautossa on nimittäin myynnissä Ritari Ässän K.I.T.T.-auton kaltainen vuosimallin 1987 Pontiac Firebird, joka on kuin kopio televisiosarjan aidosta hittiautosta niin ulkoa kuin sisältä. Autoon istuessa voi lähes kuulla miten Phoenix Foundationin Devon ottaa yhteyttä kertoakseen missä seuraavaksi täytyy taistella rikollisia vastaan. Ilmoituksen mukaan auton K.I.T.T.-mittaristo on aidosti toimiva.

– Parhaita osia kerätty ympäri maailmaa. Tää on ennenkin ollut pari kertaa pienen hetken myynnissä.. . Katsotaan, tuskin nytkään kauaa, ehkä joskus sit taas. Juuri katsastettu, ja taas ilman huomautuksia. Vähän ehkä tuli kehuja, ilmoituksessa kerrotaan.

– Myynnin syy se, että muihin projekteihin rahan tarvetta. Piste. Tietty silti kiinnostaa , että mitä vaihdossa tarjotaan. Todella nätti, ei välttämättä näyttelyauto, mutta nätti kuin mikä. Maalattu 2017. Sisusta siisti ja ehjä. Tekniikka luotettava. Viimekesänä kierretty lasten kanssa myös ruotsia.

Auton pyyntihinta on 13.500 euroa. Katso ilmoitus ja kuvat upeasta autosta tästä linkistä.