Charli XCX jakoi kuuman bikinikuvan – puuhailee musiikkivideota kotona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Charli XCX ei ole jäänyt lepäämään laakereille koronakriisin aikanakaan. Tähti työstää parhaillaan uutta levyään kotoa käsin.

Uuden materiaalin edistymisestä sosiaalisessa mediassa faneilleen raportoinut tähti työstää nyt musiikkivideota kotonaan. Tähti jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hänet nähdään vihreän taustakankaan edessä pinkeissä bikineissä.

Charli XCX viettää parhaillaan aikaa Los Angelesissa poikaystvänsä Huck Kwongin kanssa. Tähti työstää levyä, jonka inspiraationa toimivat koronakriisin vuoksi kotiin eristäytyminen ja parisuhde sen aikana. Tuotteliaan artistin viimeisin Charli-kokopitkä albumi julkaistiin viime vuonna.

 

View this post on Instagram

brb making a music video for Claws 🦞

A post shared by Charli (@charli_xcx) on