Kylie Jenner tulikuumassa videossa – kiemurtelee bikineissä kameralle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on tunnettu siitä, että hän muuttaa tyyliään tiuhaan tahtiin. Viime päivien aikana 22-vuotias kaunotar on ihastuttanut hieman luonnollisemmalla tyylillään ja julkaissut jopa täysin meikittömiä kuvia itsestään.

Nyt Kylie Jenner nähdään seksikkäällä videolla, jossa nainen kiemurtelee kameralle musiikin soidessa taustalla. Jenner ottaa ulkona aurinkoa seksikkäissä bikineissä ja suihkuttaa rintakehäänsä aurinkorasvaa, joka on hänen omasta Kylie Cosmetics -sarjan tuote.

Kylie Jennerin uusista kuvista ollaan voitu nähdä, että tähti on kesää kohti päättänyt vaalentaa hiuksiaan. Kylie Jenner värjäsi hetki sitten hiuksensa tummista ruskeiksi, mutta nyt hän on vaalentanut kutrejaan entisestään ja lisännyt vaaleita raitoja kehystämään hänen kasvojaan. Uuden hiusvärin myötä nainen on alkanut pitämään jakausta keskellä ja muotoillut hiukset suoriksi.

View this post on Instagram

it’s getting hot out here @kylieskin

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on